Autor: Raigo Neudorf • 4. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volvo teeb Rootsi ajaloo ühe suurema tööstusinvesteeringu

Volvo investeerib uute sõidukite arhitektuuri ja mootoritehnika arendamisse miljardeid eurosid, mille näol on tegu Rootsi ajaloo ühe suurema tööstusinvesteeringuga, kirjutab Kauppalehti.

Hinnanguliselt kolmandik Volvo investeeringutest on seotud ettevõtte tootmisüksuste laiendamise ja uuendamisega. Märkimisväärne summa suunatakse ka sõidukite uue kereüksuse rajamiseks.

Volvo Car Group’i juht Håkan Samuelsson selgitas, et ligi pool ettevõtte poolt investeeritavast 8 miljardist eurost suunatakse ajavahemikul 2011-2015 sõidukite arhitektuuri ja mootorivalikute infrastruktuuri.Samuelssoni sõnul on ettevõtte poolt tehtavad mahukad investeeringud selge märk sellest, et Volvo soovib kindlustada oma positsiooni Rootsi autotootjana.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077