Autor: Raigo Neudorf • 22. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Norma suuromanik laiendab tootmist USAs

Sõidukite turvavarustuse tootja ja ASi Norma suuromanik Autoliv suurendab oma tootmismahte USA turul.

Maailma juhtivaid sõidukite ohutussüsteemide tootjaid Autoliv Inc. teatas täna, et rajab Utah osariiki Promontory’sse oma kuuenda tootmisüksuse.

Uue üksuse eesmärgiks on rahuldada turul kasvavat vajadust sõidukite turvapadjasüsteemides kasutatava gaasi koostisosade järele.

Uus Promontory üksus tõstab Autolivi globaalset gaasi koostisosade tootmisvõimsust 20 protsendi võrra ning planeeritava investeeringu suuruseks on 13 miljonit dollarit.

Ühtlasi kavatseb ettevõte laiendada Utah osariigis asuvat Tremontoni tootmisüksust, rahuldamaks turul kasvavat nõudlust turvapatjade ja turvavööde süsteemides kasutatavate toodete järele.

Tremontoni tootmisüksust on kavas laiendada 3065 ruutmeetri võrra ning selle investeeringu suuruseks on 5 miljonit dollarit.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077