Autor: Tanel Raig • 20. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Standardi kogemus: Kuidas müüa Vene ja Ukraina turgudel

Standardi juhatuse liige Priit Tamm jagab Tööstuse klubis oma müügikogemusi Venemaa ja Ukraina turgudel.

Eesti suurimate väliskuabanduspartnerite Rootsi ja Soome nõudlus on langemas ja tellimused Eesti ettevõtetele seetõttu vähenevad. Eestist idapoole jäävatel turgudel on aga olukord vastupidi. Värske väliskaubanduse statistika järgi on Eesti eksport Venemaale aastaga kasvanud 1,6 korda. Standardi juhatuse liige Priit Tamm on juba aastaid Venema ja Ukraina turgude vahel reisinud ning tõstnud Venemaa ja Ukraina ekspordi Standardi käibes kolmandikuni. Tamme sõnul impordivad Venemaa ja Ukraina vajaminevast mööbist ca 75%, mis tähendab, et müügivõimalused on väga suured. „Edu tagab alternatiivne mõtlemine,“ ütleb Tamm.

27. jaanuaril Standardis toimuval Äripäeva Tööstuse klubis räägib Tamm oma kogemustest Venemaale ja Ukrainasse ekspordi korraldamisel. Lisaks oma kogemuste rääkimisele näitab ta ka Standardi tootmises, mida ja kuidas idaturgudele toodetakse.

Äripäeva Tööstuse klubi Standardi külastus toimub 27. jaanuaril 2012, Marja tn 9, Tallinn. Algus kell 9:30 ja orineteeruv lõpp kell 12:15.

Tööstuse klubis osalemiseks saab registreerida SIIT, kuni 25. jaanuarini. Osalustasu 59 eurot (km-ga 70.80 eurot).

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077