Autor: Juuli Laanemets • 7. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seminar: Milliseid nõkse peab arvestama rahvusvahelise müügilepingu sõlmimisel?

Äripäeva müügi- ja ekspordiuudised ehk Best Sales ja Hansa Law Offices kutsuvad 19. detsembril hommikuseminarile teemal "Kuidas sõlmida rahvusvahelist müügilepingut?"

Tegev-, müügi- ja ekspordijuhtidele suunatud hommikuseminar toimub 19. detsembril 2011 advokaadibürooa Hansa Law Offices, aadressil Gonsiori 7, Tallinn.

Hommikuseminaril käsitleme alljärgnevaid teemasid:

Praktikas kerkivad tihti üles küsimused, kas n-ö maaletoomise ja müügi ainuõigus on Euroopa Liidus lubatud ja kui vastus on jaatav, siis millistel tingimustel. Advokaadibüroo Hansa Law Offices partner ja vandeadvokaat Vahur Kivistik räägib millele tähelepanu pöörata.Vabakaubanduslepingud ja kaubandust puudutavad konventsioonid on õigusaktid, mis reguleerivad kauplemist väljaspool Euroopa Liidu reeglistikku. Edukas olla ja vigu vältida on võimalik, kui teame reegleid. Teemat tutvustab Advokaadibüroo Hansa Law Offices vandeadvokaat Siiri Malmberg.

Ettevõtte esindajana räägib Ain Kabal, mis on eduka rahvusvahelise müügilepingu eeldused. Oluline on mida müüme – kas teenust või toodet? Mis peaks olema kirjas ühes edukas müügilepingus? Kas pelgalt müüdava toote või teenuse olemasolu tagab äriedu?

9.15 - 9.30 Kogunemine. Vaba vestlus. Kohv ja kringel ning värske Äripäev

9.30 - 9.35 Sissejuhatus ja avasõnad.

9.35 - 9.55 Eksklusiivne ja mitteeksklusiivne distributsioon Euroopa Liidus. .

Advokaadibüroo Hansa Law Offices partner ja vandeadvokaat Vahur Kivistik

10.05 - 10.25 Ülevaade vabakaubanduslepingutest. Advokaadibüroo Hansa Law Offices vandeadvokaat Siiri Malmberg.

10.35 - 11.00 Eduka rahvusvahelise müügilepingu eeldused. Mida müüme – kas teenust või toodet? Viru Keemia Grupp AS õigusosakonna juhataja Ain Kabal

11.00 -11.45 Arutlusring. Kohv ja kringel.

Seminari hind on 59 eurot +km (km-ga 70.80 eurot). Registreeruda saab SIIN

Lisainfo ja registreerimine telefonil 667 0106 Juuli Laanemets või [email protected]

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077