Autor: Tanel Raig • 20. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalev jagab kogemusi tootmise efektiivsusest

Kalev Chocolate Factory juhtkond näitab 28. oktoobril tootmist ja räägib, kuidas on Kalevi tegevus muudetud efektiivsemaks.

Kalev Chocolate Factory külastus toimub Äripäeva Tööstuse klubi ürituste raames. Magusatootja juhatuse esimees Kaido Kaare rääkis kevadel Äripäevale: "Meie töö on efektiivsemaks muutunud ja muutub ilmselt veelgi, sest peame ressursside arvelt efektiivsust saavutama, et tootlikkust tõsta. Meil on vähem inimesi, kes teevad ära sama töö või isegi rohkem täna," rääkis Kaare toona.

Äripäeva Tööstuse klubis räägib ja näitab Kalev Chocolate Factory juhtkond – juhatuse esimees Kaido Kaare, operatsioonide direktor Tarmo Virkus ja tootmisjuht Hardo Reinike - mida on ettevõtte teinud efektiivsuse tõstmiseks, et toota sama arvu inimestega rohkem kui aasta tagasi.

Üritus toimub Kalev Chocolate Factorys, Rae vallas, Lehmjas Põrguvälja tee 6, kell 9.30-12.15.

Teemad ja esinejad:

9.30-9.45 Kogunemine9.45-11.00.  „Tootmise efektiivsus – paljude praktiliste parenduste koosmõju, AS Kalev Chocolate Factory näitel“. Kalev Chocolate Factory juhatuse esimees Kaido Kaare, operatsioonide direktor Tarmo Virkus, tootmisjuht Hardo Reinike11.00-11.45 Kalev Chocolate Factory tehase külastus11.45-12.15 “Kui suurt efektiivsuse kasvu nõuavad eurotoetused”. Innopolis Konsultatsioonid tegevjuht Pille Kams

Tööstuse klubis osalemine maksab 49 eurot (km-ga 58.80 eurot). Osalemiseks saab kuni 26. oktoobrini registreeruda SIIT.

Äripäeva Tööstuse klubi eelmine üritus toimus ABBs, kus vaadati tootmist ja räägiti inseneride värbamisest tööstusettevõttesse. Pilte ja ülevaadet võib näha SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077