Autor: Tanel Raig • 6. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BLRT Grupp sai uue omaniku

Brave Capitali juhitav investorfirmade grupp omandas ettevõtte NSC Investments OÜ, mille varade hulka kuuluvad ka BLRT Grupi aktsiad.

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul on tegemist hea potentsiaali ja pika horisondiga investeeringuga. “BLRT on tugev suurettevõte, kuid me näeme kasvuks veel arenguruumi – näiteks on grupp siiani kaasanud väga vähe ressursse kolmandatelt osapooltelt, mis annaks samas võimaluse tõsta oluliselt ettevõtte konkurentsivõimet,” ütles Kuusk ja lisas, et esialgu on soetatud osaluse suurus veidi alla ühe protsendi, kuid on olemas edasine huvi seda tõsta.

Veljo Kuuse kinnitusel otsib Brave Capital pidevalt võimalusi investeerimaks edukatesse Eesti ettevõtetesse, et suurendada nende läbipaistvust ja atraktiivsust nii kodu- kui välismaistele firmadele. “Investeeringu väärtuse kasvatamiseks saame omalt poolt pakkuda nii strateegilise planeerimise- kui finantstuge,” lisas Kuusk.

2010. aastal asutatud investeerimisfirma Brave Capital on vähem kui kahe aastaga teinud portfelliinvesteeringuid enam kui 30 miljoni euro eest. Kokku kavatseb ettevõte esimeses etapis investeerida nii kinnisvarasse kui tegutsevatesse ettevõtetesse ligikaudu 100 miljonit eurot.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077