Autor: Ain Alvela • 31. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toidutootjate TOP 1. koht: Kriisiaegsed riskid väärisid küünlaid

Toidutööstuse TOPi võitja OÜ Lunden Food peab oma eduks julgust võtta riske ning usku iseendasse. Samuti on aidanud teed edule sillutada ettevõtte hea meeskond.

Lunden Foodi juht Ülo Rekkaro ütles, et on ääretult tänulik kõigile ettevõtte töötajatele, kelleta poleks kindlasti nii kaugele jõutud.

„Meil on tõepoolest super meeskond,“ kinnitab ta. „Kõik on väga kohusetundlikud, paindlikud ja teevad suurepäraselt tööd.“

Samuti märgib Rekkaro, et ilmselt on ettevõtte edukuse üks „võti“ olnud ka see, et nad on julgenud võtta riske, ja need riskid on ennast ka õigustanud ja ära tasunud.

„Oleme ikka endasse uskunud ja alati lootnud parimat,“ ütles ta, lisades, et Lunden Foodil on ka väga hea koostöö emafirmaga Soomes.

Ettevõtte viimase aasta üheks olulisemaks sündmuseks oli ISO2005 sertifikaadi saamine, samuti pääs Soome ja Eesti siseturule.

„Laienemisega seoses on meil nüüd lõppemas ulatuslikud ehitustööd,“ nentis Rekkaro ja kinnitab uhkusega, et ettevõttel õnnestus majanduslikult raskevõitu aeg üle elada ning just sel ajal teistel turgudel koguni edasi areneda. Tulevikult ootab Rekkaro enim, et tarbijatel tekiks rohkem võimalusi osta ning tunda ära häid ja kvaliteetseid tooteid.

 

KOMMENTAARPerbi Paas

Lunden on usaldusväärne partner

Eesti Statoili Food to Go tootejuht

Eesti Statoili koostöö algas Lundeniga 2010. aasta kevadel. Otsisime usaldusväärset partnerit, kes suudaks siinsel turul tagada Statoili uue brändi "Made to Go " toodete kõrge kvaliteedi ning igapäevased tarned.

Nõudmised uuele koostööpartnerile olid kõrged, sest Made to Go tootesarjas kasutatavad toorained peavad olema kvaliteetsed, alati värsked ning toodete valmistamisel tuleb täpselt järgida meie poolt väljatöötatud retsepti.

Siiani on koostöö Lundeniga väga hästi sujunud. Samuti on Lunden olnud aktiivne ka uute toodete väljatöötamisel, pakkunud just meile sobilikke lahendusi. Ka kõik kitsaskohad oleme suutnud kiiresti lahendada. Lundeni plussideks tooksin siinkohal välja toodete ja tooraine kõrge ja stabiilse kvaliteedi, kiire reageerimisvõime ning paindlikkuse. See on taganud ka Made to Go toodete edu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077