Autor: Tanel Raig • 21. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiviõli Keemiatööstus: meil hinnatõusu ei olnud

Kuigi statistikaamet teatas eile, et juunis tõusis võrreldes maiga tööstuse tootjahinnaindeks enim kemikaalide ja keemiatoodete tootmises, kinnitab Kiviõli Keemiatööstus, et neid hinnatõus puudutanud pole.

Kivõli Keemiakombinaadi kommunikatsiooni- ja haldusjuht Raivo Lott ütleb, et põlevkiviõli tootmist tootjahinnaindeksi tõusu teema puudutanud ei ole. Tema sõnul põhineb Kiviõli Keemiatööstuse toodangu omahind Eesti sisesel toormel ja oma kohalikul tööjõul. „Materjali ja kulude osas erilisi muutusi toimunud pole,” lisab ta.

Eile teatas statistikaamet, et tööstuses muutus tootmine juunis kallimaks võrreldes maiga 0,5% ning võrreldes eelmise aasta juuniga 5,4%. Tootjahinnaindeksit mõjutas juunis võrreldes maiga keskmisest enam hinnatõus kemikaalide ja keemiatoodete, metalli- ning toiduainetootmises.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077