Autor: Ain Alvela • 19. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva seminarisari vaeb tootmise rahastamist

Neil tundidel toimub Tallinnas hotellis Olümpia Äripäeva tootmisettevõtete sarja avaseminar, kus keskendutakse rahaleidmise võimalustele tööstuse arendamiseks.

Äripäeva kavandatav seminarisari on suunatud eeskätt just tootmisettevõtetele ning tutvustab ettevõtjate edulugusid. Tänasel seminaril esinevad neli tööstusettevõtte juhti, kes räägivad oma õnneliku lõpuga loo ideest tulemuseni. Lugusid jutustavad juhid on erinevatest sektoritest ja erineva suurusega ettevõtetest, kuid neid kõiki ühendab üks oskus – nad teavad, kuidas heade ideede teostamiseks raha leida.

Ürituse esimeses pooles tutvustas konsultatsioonifirma Innopolis juhatuse liige Riivo Anton tööstusettevõtetele suunatud toetusi, KredExi ettevõtlusdivisjoni juht Lehar Kütt aga andis ülevaate, keda ja millistel tingimustel toetab KredEx. Mõlema mehe jutust ilmneb, et edukas toetuste taotleja on keskmisest kõrgemat lisandväärtust pakkuv, olemasoleva eksportkäibega ning tugeva finantsseisuga ettevõte, kellel muuhulgas ka laitmatu tegevusajalugu.

Seminari teises pooles tutvustavad ettevõtjad juba ise oma positiivseid kogemusi toetuste taotlemise ja saadud raha eduka kasutamise kohta. 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077