Autor: Anne Oja • 14. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia tormiks valmis

Eesti Energia Jaotusvõrgu ja ettevõtte koostööpartnerite brigaadid on viidud kõrgendatud valmisolekusse, kuna tugev tuul võib põhjustada elektrikatkestusi, kommenteeris Eesti Energia prognoose ja tormiettevalmistusi.

Eesti Energia soovitab inimestel, kelle maja veevarustus sõltub elektrist, varuda joogivett. Samuti tuleks jälgida, et mobiiltelefoni aku oleks laetud ja varuda alternatiivseid valgustusallikaid. Katkestuse korral on soovitatav elektriseadmed välja lülitada, et vältida nende kahjustumist.

Katkenud elektriliinidele ei tohi läheneda ega neid puudutada, kuna juhtmed võivad olla pinge all ja anda eluohtliku elektrilöögi.

Elektririketest, katkenud elektriliinidest või liinidele vajunud puudest ja okstest palub Eesti Energia teatada rikketelefonile 1343. Elektrikatkestustest saab teada nii helistades, SMSides kui ka veebilehe kaudu, kuid tasub teada, et ulatuslike elektrikatkestuste puhul võib rikketelefoni ootejärjekord pikeneda.

Ettevõte palub elektrikatkestuse tekkides oodata enne rikkenumbrile helistamist 15-20 minutit, kuna selle ajaga jõuab katkestuste info Eesti Energia infosüsteemi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077