Autor: Väinu Rozental • 3. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Milder: Baltika on Venemaale liiga vähe tähelepanu pööranud

Rõivatootja ASi Baltika juhi Meelis Milderi sõnul on ettevõte seni Venemaa turupotentsiaali väga vähe ära kasutanud ning plaanib sellele lähiaastail tunduvalt rohkem tähelepanu pöörata.

Milder ütles ERRi venekeelsele uudisteportaalile, et Baltikal on praeguse seisuga Moskvas 26-27 kauplust. "Aga ma arvan, et see on väga suure turupotentsiaali väga väike kasutamine ja kui majandus stabiliseerub, näeme me seal väga suuri võimalusi," sõnas ta.

"Me oleme esindatud Moskvas, kuid oluline on ka Peterburi kasvav turg ning Siberi ja Uurali piirkond," märkis Milder.

"Samas peetakse Venemaad õigustatult väga keeruliseks turuks, ent see on juba praegu suhteliselt konkurentsivõimeline ning seal on palju edukaid kohalikke kaubamärke," lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077