Autor: Indrek Kald • 6. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalevi uueks turundusdirektoriks sai Aili Kukumägi

Eilsest on Kalev Chocolate Factory turundusdirektor Aili Kukumägi, varasem If grupi Balti äriüksuse turunduse, kommunikatsiooni ja kliendisuhete juht.

Kukumägi hinnangul kujuneb töö Eesti mainekaima brändiga põnevaks. "Oma suurimaks väljakutseks pean Kalevi kaubamärgi ja toodete senisest aktiivsemat viimist eksportturgudele, kus hakkame suures osas alles tegelema oma brändi kuvandi ja toodete tutvustamisega," ütles ta. 

Kukumägi sõnul kuulub turundusdirektori igapäevaste tööülesannete hulka ka kaubamärgi eelistuse tõstmine ja müügi suurendamine koduturul, kus konkurents üha tiheneb ja klientide ootused ettevõtte suhtes on kõrged.

Kukumägi on töötanud Balti turundus- ja kommunikatsioonidirektorina If P&C Insurance ASis, aastail 2002-07 vastutanud Ifi turunduse eest Eestis ja olnud 1998-2001 Äripäeva turunduse rubriigi toimetaja.

Kalevi uuel turundusdirektoril on Tartu Ülikooli magistrikraad strateegilises juhtimises, lisaks on ta lõpetanud ka Filmiinstituudi TV- ja filmiäri erialal.

AS Kalev Chocolate Factory põhitegevuseks on šokolaadikondiitri- ja suhkrukondiitritoodete tootmine ning šokolaadi-, suhkru- ja jahukondiitritoodete müük. Peamisteks välisturgudeks on Balti riigid, Skandinaaviamaad ning Venemaa.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077