28. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saunatootja kandideerimisest: ei taha enam olla passiivne

Olen siin vallas juba tükk aega elanud ja mõtlesin, et võiksin juba aktiivsem olla, põhjendas saunade ehitamise ja saunatoodete valmistamisega tegeleva OÜ Varleton juht ning omanik Ülari Järvoja, miks ta kandideerib Pärnumaal Tahkuranna vallavolikokku.

„Olen seni vaid ettevõtlusega tegelenud, aga nüüd olen firma juti peale saanud ja on mahti natuke nina ka poliitikasse toppida,“ lausus Järvoja. „Firmaasjad olen nii palju paika saanud, et ma ei pea ise enam kõigega tegelema, igal üksusel on eestvedaja olemas.“

Järvoja sõnul kuulub ta valimisliitu, mille liikmete hulgas moodustavad suurema osa ettevõtjad, keda on kokku üle kümne, ja samas keegi neist ei kuulu ühtegi erakonda. „Justkui ettevõtjate valimisliit,“ muigas Järvoja ja lisas, et tegelikult on mitmed inimesed nende valimisliidust ka täna võimu juures. „Ma ei ütleks, et seni on vallaasju kehvasti aetud, aga ma tahaks sinna oma panuse ka anda.“OÜ Varleton tegeleb saunade ehitamisega ja puidust saunatoodete valmistamisega. Firma asub Tahkuranna vallas ja omab poodi Pärnus ning Tartus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077