15. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leiburi juht asub tööle Soome peakontorisse

ASi Leibur juht Ants Promann asub 1. jaanuarist tööle Soome Vaasan Vaasan Grupi värskete leivatoodete ärivaldkonna direktoriks.

Seni töötas Promann lisaks Leiburi juhi ametikohale ka Vaasan Vaasan Grupi Baltimaade direktorina. Ants Promann kuulub Vaasan Vaasan Grupi juhtkonda ja asub tööle peakontoris Soomes, teatas Leibur.

Promann on töötanud Eesti ühe juhtiva pagaritööstuse Leiburi tegeAnts Promannvdirektorina 17 aastat, viimased kaheksa aastat samaaegselt ka Vaasan Vaasan Grupi Baltikumi direktorina.

Vaasan Vaasan Grupp on Soome pagaritööstus ja külmutatud toodete tootja. Kõik gruppi kuuluvad Baltimaade firmad on oma riigi turuliidrid. Eelmisel aastal oli ligi 3300 töötajaga grupi käive 363 mln eurot (5,7 mld kr).

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077