Autor: Agnes Ojala • 9. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Water Ser võitis Lätis pea 100 miljoni krooni jagu hankeid

Eesti kapitalil põhineva ettevõtte Water Ser Group OÜ Läti tütarfirma Water Ser SIA võitis Lätis kolm hanget. Sõlmitud lepingute kogusummaks on ligi 96 miljonit krooni.

Tänaseks on juba alanud tööd Balvi linnas. Konsortsium, kuhu lisaks juhtivpartnerile Water Serile kuuluvad ka Preseco Oy (Soome) ja EKO-AKVA SIA (Läti), rajab sinna 2009. aasta augustiks uue joogiveetöötlusjaama. Projekti maksumus on ligi 30 miljonit krooni, teatas ettevõte.

Lisaks alustab Water Ser aprillis töid ka Ergli vallas, kuhu konsortsium EKO-AKVA, Preseco Oy ja Water Ser (Läti) ehitavad uue reoveepumpla, veetöötlusjaama, ja maa-aluse joogiveehoidla. 2009. aasta augustiks valmivate ehitustööde maksumus on ligi 51 miljonit krooni.

Märtsi lõpus allkirjastati kolmanda projekti leping, mille alusel konsortsium EKO-AKVA, Preseco ja Water Ser (Läti) ehitavad uue joogiveetöötlusjaama Dagda linna. Tööd valmivad 2009. aasta juunis ning nende maksumus on ligi 15 miljonit krooni.

Water Ser Group OÜ juhatuse liikme Andres Pürgi sõnul on ettevõte haaranud Läti turul väga kõrge positsiooni ning loodab seda järgmiste hangete käigus veelgi tugevdada.

“Meie eeliseks on erinevatest Euroopa Liidu projektide hangetest saadud rahvusvaheline kogemus ja sellega kaasnev kõrge usaldusväärsus, aga ka Water Seri gruppi kuuluvate ettevõtete tugev sünergia,” ütleb Pürg.

1991. aastal loodud AS Water Serist on tänaseks kujunenud Water Ser Group OÜ, mis lisaks Eesti, Läti ja Leedu esindustele hõlmab ka ettevõtteid OÜ Water Ser No-Dig ja OÜ Water Ser Ehitusjuhtimine. Grupi kuuluvate ettevõtete peamisteks tegevusaladeks on vee-, kanalisatsiooni- ja gaasitorustike ehitus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077