Standard sisustas kõik Tallinna uued hotellitoad

Uhkusega võib öelda, et möödunud aastal
Tallinnas avatud uuest 800 hotellitoast sisustas 800 just Standard, kirjeldas
eelmise aasta edu Standardi turundusdirektor Priit Tamm.

Ajal, mil mööblitööstus näeb vaeva eelmise aasta taseme saavutamisega, kasvatas Standard nii käivet kui ka kasumit.

Büroo- ja hotellimööblitootja Standardi auditeerimata konsolideeritud käive oli 2007. aastal 273 miljonit krooni. Ettevõtte tulumaksueelne kasum on 17 miljonit krooni ehk 52% enam kui 2006. aastal. Standard investeeris möödunud aastal 15 miljonit krooni.

„Standardi stabiilne kasv põhineb suuresti hotellimööbliprojektidel välisturul ning büroo- ja koolimööblil koduturul,“ rääkis ASi Standard juhatuse liige, turundusdirektor Priit Tamm. „Uhkusega võib öelda, et möödunud aastal Tallinnas avatud uuest 800 hotellitoast sisustas 800 just Standard.“

Ettevõtte koduturu käive oli 199 miljonit krooni, kasvades aastaga 30%, mida Tamm peab väga heaks tulemuseks. Eksport moodustas Standardi möödunud aasta käibest 74 miljonit krooni, kasvades aastaga 23%.

Standardi suurimad eksportturud olid 2007. aastal 32 miljoni krooniga Läti ning 25 miljoni krooniga Soome. „Lisaks Lätile ja Soomele olid 2007. aastal tähtsateks eksportturgudeks ka Saksa, Rootsi, Holland, Venemaa ja Leedu,“ lisas Tamm.

„Büroomööbli müüki toetas möödunud aastal jätkunud ärikinnisvara aktiivne arendustegevus. Projektmööbli sektoris oleme keskendunud hotellide ja teiste majutusettevõtete sisustamisele. 2007. aastal olid Standardi suurimateks hotelliprojektideks Tallinnas asuva Swiss?teli ja Helsingis asuva Hilton Hotel Vantaa sisustamine. Kokku sisustas Standard möödunud aastal ca 1600 hotellituba,“ rääkis Tamm.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara