Autor: Agnes Ojala • 22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Premia müügitulemused kasvasid külma suve kiuste

Kogu Premia Tallinna Külmhoone grupi 2007. aasta esimese 9 kuu käive koos Leedus asuva Premia KPC’ga oli 399 miljonit krooni, kasvades võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 23,4 miljoni krooni võrra ehk 6%.

Premia Tallinna Külmhoone 2007. aasta esimese 9 kuu käive Eestis oli 325 miljonit krooni, kasvades võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 17,2 miljoni krooni võrra ehk 5,6%, teatas ettevõte.

„Vaatamata sellele, et käesoleva aasta suvi oli võrreldes eelmise aastaga oluliselt jahedam, suutsime oma jäätisemüüki kasvatada kõigis kolmes Balti riigis. Eestis läks väga hästi Väikese Tomi kaubamärgi laiendamine, samuti õnnestus enamiku uudistoodete turuletoomine ning laste seas väga populaarseks said meie uued Lotte jäätised,“ sõnas Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimees Kuldar Leis.

„Septembris tõime oma ettevõtte nimesse nii Eestis kui Leedus katuskaubamärgi Premia nime, eesmärgiga tekitada suurem seos Baltikumi juhtiva jäätisekaubamärgi ning tootjafirma vahel. Rõõm on tõdeda, et AC Nielseni juuni- ja juulikuud hõlmava uuringu põhjal jätkab Premia Eestis eesmärgipäraselt turuliidrina, hoides 40% rahalist turuosa. Lisaks jäätistele läheb hästi ka sügavkülmutatud toiduainete müügiga ning selles sektoris oleme oluliselt tugevdanud meie kaubamärgi Maahärra positsiooni,“ rääkis Leis.

Baltikumi juhtiv jäätisetootja Premia Tallinna Külmhoone grupp kuulub alates 2005. aasta detsembrist Amber Trust II S.C.A.-le ja ettevõtte juhtkonnale. Premia Tallinna Külmhoone tuntumad jäätisekaubamärgid Eestis on Premia, Väike Tom, Regatt, Põhjatäht, Vau, Jocker ja teised. Külmutatud toidukaupade turul on ettevõtte juhtivaks kaubamärgiks Maahärra. Premia Tallinna Külmhoone annab Eestis tööd 250 inimesele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077