Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 7. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalev hakkab kooke pakkuma

Kalev Chocolate Factory tuli Linda kaubamärgi all turule kookidega, teatas firma.

Kalev Chocolate Factory tootejuhi Janika Kauri sõnul valmisid ettevõtte toodetavad koogid varem Vilma ja Järle kaubamärkide all ning brändid ei seostunud tarbija jaoks Kaleviga. „

"Otsustasime oma tooteportfelli ühtlustada ning ka koogid Kaleviga otseselt seostatava Linda tootesarja alla koondada. Koos uue tootegrupi turule toomisega muutsime ka pakutavat koogisortimenti, lisades tarbijate poolt enim hinnatud kuuele kooginimetusele veel kuus Kalevi ostetumate tortide baasil välja arendatud kooki,” lisas Kaur.

Alates septembrist võib kaupluste lettidelt leida 12 erinevat Linda kooki. Valikusse kuuluvad puuvilja-kohupiimakook, mustika-jogurtikook, meekook, kirsi-trühvlikook, lehttaignakook, Napoleoni kook, laimi-kodujuustukook, vaarika-toorjuustu, pirnikook, kihiline kook, kohupiimarull ning hapukoorekook.

Koogid kaaluvad vahemikus 320-450 grammi ning maksavad kaupluses orienteeruvalt 30-35 krooni/tk.

2006 aastal loodud AS Kalev Chocolate Factory on AS-i Kalev gruppi kuuluv tütarfirma, mille põhitegevuseks on šokolaadikondiitri ja suhkrukondiitri toodete tootmine ning šokolaadi-, suhkru- ja jahukondiitritoodete müük.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077