Autor: Mariliis Pinn • 2. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dr Hellus on Tere uus tervisesari

Eesti suurim piimatoodete valmistaja Tere tõi müügile Tartu Ülikooli teadlaste loodud tervislikku piimahappebakterit ja kiudaineid sisaldava tervisesarja Dr Hellus.

Tere tervisetoodete sarja Dr. Hellus kuuluvad täna erineva maitsega jogurtid ja kohupiimakreemid ning keefir, mis sisaldavad Tartu ülikooli teadlaste Marika Mikelsaare ja Mihkel Zilmeri avastatud ning tööstuses edukalt kasutusele võetud tervistava toimega piimhappebakterit ME-3. Tervisesarja on täiendatud mitmesuguste kiudainetega, mis on head südamele, seedimisele ja immuunsussüsteemile.

Tere juhatuse liikme Siret Liivamägi sõnul on tervisetooted kasvava trendiga kogu maailmas ning on muutumas järjest populaarsemaks ka Eestis. Nõudlus nende järel kasvab lähiaastatel oluliselt. ”Üha kasvav nõudlus tervislike lisaväärtusega toiduainete osas on põhjendatav tänaste tarbijate kiire elutempoga ja tõusva terviseteadlikkusega. Vastupidamiseks hakkavad inimesed üha rohkem tervislikele eluviisidele mõtlema. Oluline osa selles on ka toidul,” lisas Liivamägi, kelle kinnitusel soovib Tere uue tootesarjaga tervislike toodete turusegmendis haarata liidripositsiooni. Tervisetooteid tarbivad Eestis stabiilselt suurusjärgus 350 000 inimest.

Tere uued jogurtid ja kohupiimakreemid sarjast Dr Hellus on vähese rasvasisaldusega (2,5%) ning nendesse on lisatud täiendavalt kiudaineid, mis on head seedimisele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077