Autor: Mariliis Pinn • 23. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedo tunneb huvi Hiiumaa pankrotistunud kalatööstuse vastu

Hiljuti Saaremaa Liha- ja Piimatööstuse lihatööstuse osa ostnud ettevõtja Vjatšeslav Leedo tunneb huvi pankrotistunud Hiiumaa Kalatööstuse vastu, et käivitada seal vorstitootmine, kirjutas Oma Saar.

Leedo ütles, et Saaremaa Lihatööstus otsib võimalust käivitada vorstitootmine. Üheks selliseks võimaluseks oleks tema sõnul omandada Hiiumaa Kalatööstuse varad.

“Seal on tootmiskogemusega tublid inimesed ning meie peame vorstitootmise käima panema varem või hiljem. Saaremaa Lihatööstus näeks Hiiumaal tootmise käivitamises sünergiaid, kuid üle pakkuma me ka ei lähe,” sõnas Leedo.

Leedole kuuluv investeerimisfirma Saare Finants ostis hiljuti Saaremaa Liha- ja Piimatööstuse lihatööstuse osa ning moodustas selle baasil uue ettevõtte OÜ Saaremaa Lihatööstus.

Pankrotistunud Hiiumaa Kalatööstuse vastu tunnevad ajakirjanduse andmetel huvi ka ettevõtjad Oliver Kruuda ja Rein Kilk.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077