Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 20. september 2019

7 Kohvipoissi – partner, kes Su töötajatele joogid valmis teeb

Kohvi valimine oma ettevõttele võib näida keerukas protsess, kuid ka siin tuleks kaasata spetsialiste ja katsetada, milline lahendus on just Teile sobivaim. Juba 14 aastat turul olnud Eesti ettevõtte 7 Kohvipoissi juht Vallo Tonsiver ja müügijuht Annika Mõik selgitavad lähemalt, mis on kohvi täisteenus, ja julgustavad ettevõtteid pöörduma just kogemustega kohvipartneri poole.

Suure tarbimise korral tasub valida täisteenus

See tähendab, et meie toome ja paigaldame seadmed ning valitud kuumad joogid. Paigaldamise hetkest jälgime, et masin oleks töökorras ja täidetud. Täisteenuse idee ongi selles, et me võtame ettevõtte töötajalt koormuse ja kohustuse kohvimasina täitmise ja hooldamisega tegeleda, et ta saaks keskenduda oma igapäevastele toimetustele. Haldame aparaate täielikult ise ning meie missiooniks on hoida kõikumatut kõrget kvaliteeti. Hiljuti saime valmis ka uue online-jälgimissüsteemiga, mis annab täpse ülevaate masinate täitumusest reaalajas. Lisaks pakume eri mõõdus ja laia tootevalikuga snäkimasinaid, mis suurtes tööstustes ja tehastes äärmiselt vajalikuks osutunud on. Seda eelkõige, kui töötatakse öövahetustes või puudub võimalus hoonest väljas käia.

Julgelt tasub küsida ka erinevaid makselahendusi, oleme selle poolest väga innovaatilised. Maksta saab nii sularahas, pangakaardiga, kiibiga... samuti saab kohvitarbimist ka personaalselt jälgida, sidudes joogi võtmise näiteks läbipääsukaardiga. Lahendusi ja võimalusi on nii palju, et neid kõiki siin välja tuua ei jõuakski.

Igal ettevõttel on oma soovid ja vajadused. Kahte samasugust lahendust ei ole

Teenus pannakse eranditult alati kokku kliendi spetsiifikast ja soovidest lähtuvalt sest võimalusi ja kombinatsioone on tegelikult lõputult. Kohvi kõrval on olemas palju muid jooke, mida inimesed tarbida soovivad. Nendeks on näiteks tee, kakaojoogid, kissell või puljong. Ja ega ka ainult jookidega asi ei piirdu – meie valikus on ka eri suurusega snäkimasinad, mis sobivad eriti piirkondadesse, kus näiteks poodi lähedal ei ole, või kohta, kus inimesed ei saa töö tegemise ajal majast lahkuda. Samuti saame täisteenust kasutavatele klientidele soovi korral paigaldada tsentraalvee masinad, et ka puhas joogivesi oleks kättesaadav. Täiesti seinast seina on ka makselahendused ning siingi oleneb kõik kliendi soovidest. Meil ei ole fikseeritud teenuste pakette, vaid me kombineerimegi igale kliendile just temale sobivaima lahenduse. Tuleb lihtsalt julgelt küsida ja võimalusel katsetada.

Kuidas 7 Kohvipoissi tagab lubatud kvaliteedi?

Me kasutame 7 Kohvipoisi omi ube, mille erinevad sordid oleme Eesti tarbija eelistusi arvestades lasknud valmistada. Meil on oma pikaaegne ja usaldusväärne partner, kes on selle kohvi spetsiaalselt meie soovide järgi loonud. See on üks meie kvaliteedimärke, mille üle uhked oleme. Head uba on aga lihtne rikkuda, kui masin ei ole vastavalt seadistatud. Nii võid ka poest osta väga kvaliteetse ja tihtipeale kalli oa, kuid seadistamata masinaga soovitud tulemust ei saavuta. See on omamoodi teadus.

Üks oluline lisaväärtus, mida pakume, on ka järjepidev juba töös olevate masinate kvaliteedi kontrollimine. See tähendab, et käime ise regulaarselt klientide juures spetsiaalse masinaga kohvi kvaliteeti mõõtmas. Need põhjused lisaks pühendunud meeskonnale ja pikaaegsetele kogemustele annavad meile julguse väita, et oleme turul kvaliteedi poolest kindlasti liidrid.

Mida soovitate ettevõttele, kes on just kohvipartnerit valimas, näiteks ei olda ettevõtte praeguse teenusega rahul või tahetakse lihtsalt vahelduseks midagi uut proovida?

Inimeste eelistused muutuvad ja loomulikult tasub silmad lahti hoida. Meie soovitus on julgelt ühendust võtta, kutsume kliendid külla ja kuulame ära kõik soovid ja vajadused ning pakume omapoolsed lahendused. Tuleme ka ise kliendi juurde külla, et olukorda kohapeal hinnata, leida õige asukoht masinatele jne. Kindlasti soovitame kasutada prooviperioodi, et oma keskkonnas saaks anda kõikidele tarbijatele võimaluse teenusega tutvumiseks ja otsustamiseks. Võtke ühendust ja mõtleme juba koos edasi!

14 aastat kogemusi ühe nime all

7 Kohvipoissi tegutseb tõesti Eesti turul juba pikalt, tänaseks 14 aastat. Selle ajaga oleme me hoidnud väga selget fookust, keskendudes ühele kindlale põhitegevusele, milleks on hea ja kvaliteetne kohv. See on muutumatult meie kirg alguspäevist tänaseni. Nüüdisaja märksõnadeks on kindlasti kiirus, mugavus ja paindlikkus, kuid seejuures ei tohi kvaliteedis kunagi järele anda. 7 Kohvipoissi suudab pakkuda erinevaid lahendusi ühe mehe ärist kuni mitmesaja töötajaga suurettevõteteni välja, luues igaühele mõnusa ja toimiva lahenduse.

Balbiino
Kohvipoissi on meie hea partner olnud juba alates 2011. aastast. Senini on koostöö sujunud suurepäraselt, meie inimestel on masinate valikutes olevatest jookidest kujunenud välja ka omad lemmikud. Masinad on heas töökorras, vajadusel on abi saamine kiire ja operatiivne.
Eesti Liinirongid
Koostöökogemus on 7 Kohvipoisiga meil 2018. a algusest. Nende puhul paistavad eriliselt silma meeldiv suhtumine ja kiire reageering – võimalikud probleemid lahendatakse kiiresti ning kõik küsimused saavad alati ka vastused. Kuivõrd kohvijoogid on paljudele päeva oluliseks stardinupuks, on 7 Kohvipoisi pakutavad mitmekülgsed maitsed olnud asendamatud.
Nordauto Grupp
Oleme kasutanud 7 Kohvipoisi teenuseid alates 2015. aastast. Oleme väga rahul nii teeninduse kui ka toodete kvaliteediga. Teenindus on alati kiire, sõbralik ja personaalne. Tooted maitsevad nii oma töötajatele kui ka klientidele.
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077