Autor: Tööstusuudised.ee • 28. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anti Puusepp: majanduses on palju õhku

Palmse Mehaanikakoja tootmine
Foto: Arno Mikkor
Metsa- ja põllumasinate tootja Palmse Mehaanikakoda OÜ omanik Anti Puusepp ei ole järgmisse aastasse vaadates ülemäära optimistlik, lisades, et majanduses on palju õhku sees.

"Ma näen, et üsna palju on majanduses õhku sees. Ma ei usu, et see rapsimine saab jätkuda järgmise aasta lõpuni. Väsimus tekib sellest punnitamisest," tunnistas hiljuti presidendilt teenetemärgi saanud mees intervjuus Postimehele

Puusepp pidas silmas eelkõige seda, et tarnete aeg ehk materjalide tellimine on veninud enneolematult pikaks. "Võiks rohkem toota, aga siis selgub, et ühed komponendid ei jõua kohale, teist materjali ootad üldse üle aasta," sõnas ta. "Me ise tellime lattu suure varuga. Kunagi ei tea, kunas järgmine kord saab."

Loe pikemalt Postimehest

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077