Autor: Marge Ugezene • 20. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raul Kirjanen pani dividendimiljonid uude objekti

Tark Raha 2018.
Foto: Liis Treimann
Dividendi maksmine sõltub ettevõtte majandustulemustest ja plaanitavatest investeeringutest, ütles sel aastal Äripäeva Dividendi TOPi võitnud Raul Kirjanen.

Tema sõnul otsustas Graanul Invest seekord rohkem dividendi maksta, sest tänavu polnud ühtegi kapitalimahukat investeerimisprojekti.

"Oleme olnud kitsid"

Samas oli veel üks põhjus, miks omanikud otsustasid Graanul Investist varasemate aastatega võrreldes suurema summa dividendi välja võtta. “Oma pika ajaloo jooksul oleme kogu raha tagasi ärisse investeerinud ning seetõttu omanike suhtes väga kitsid olnud,” lausus Kirjanen.

Dividend, mille Kirjanen välja võttis, leidis uue investeerimisobjekti, kuid ta ei avalda, millega tegu. “Küll see ajapikku välja tuleb.”

Selle aasta eest dividendi maksmise otsustab aktsionäride koosolek majandusaasta aruande kinnitamisel. “Sellist otsust veel ei ole,” märkis Kirjanen.

Dividendi TOPi saab lähemalt uurida SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077