Autor: Tööstusuudised.ee • 6. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti metallitööstuse lahendus võitis EuroBLECHil esikoha

Eesti metallitööstuse lahendus võitis EuroBLECHil esikoha
Foto: Fractory
Eesti iduettevõtte Fractory lahendus, mis aitab kiirendada metalliettevõtete tootmis- tellimisprotsessi, võitis Saksamaal toimunud EuroBLECHi konkursil "Samm digitaalsesse reaalsusesse" esikoha.

EuroBLECH on maailma suurimaid metallitööstuse messe, kus korraldatakse ka konkurssi "Samm digitaalsesse reaalsusesse". Konkurss innustab lehtmetalliga tegelevaid ettevõtteid oma töös digitaalseid protsesse rakendama. Konkursil on kokku kolm kategooriat: parim start-up, e-mobiilsus ja digitaalne muutus. 

Parima start-up´i kategoorias õnnestuski esikoht napsata aasta tagasi Tartus asutatud Fractoryl. Ettevõtte veebilahendus aitab metalliettevõtetel tootmist- ja tellimisprotsessi kiirendada.

Fractory üks loojatest Martin Vares ütles auhinda vastu võttes, et senine tagasiside on olnud hea ja seega ei tulnudki võit väga ootamatult.

Rahvusvaheline lehtmetallide mess EuroBLECH toimus 23.-26. oktoobril Hannoveris.  EuroBLECHil osales tänavu 1500 eksponenti 40 riigist.

Fractory.co on Eesti idufirma, mis on saanud toetust Põhjamaade äriinglite programmist ning Eesti ingelinvestoritelt. Programmis osalenud investorid valisid Fractory välja rohkem kui 100 idufirma seast ning investeerisid 170 000 eurot.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077