Ekspordi- ja impordihinnad tõusid

Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam põllumajandussaaduste hind.
Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam põllumajandussaaduste hind.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2018. aasta septembris võrreldes 2017. aasta septembriga 2,8%, impordihinnaindeks muutus vastavalt 4,6%, teatas statistikaamet.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2018. aasta septembris võrreldes augustiga 0,1% ja võrreldes 2017. aasta septembriga 2,8%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam mootorsõidukite osade ja lisaseadmete, naftasaaduste ja rõivaesemete hind, samal ajal langes elektrienergia, mööbli ja metallide hind.

 

Impordihinnaindeksi muutus oli 2018. aasta septembris võrreldes augustiga 0,4% ja võrreldes 2017. aasta augustiga 4,6%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam põllumajandussaaduste, jalatsite ning ehitusmaterjalide hind, samal ajal langes elektrienergia ja elektriseadmete hind.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Teabevara