Tööstuse äriplaan 2019: soodushind lõpeb järgmisel nädalal

22. novembril 2018 toimub taas iga-aastane tööstussektori konverents “Tööstuse äriplaan”, kus kuuleme hinnanguid sektori olukorra ja tuleviku kohta. Laval on taas tippspetsialistid, juhid ja otsustajad.

Konverents “Tööstuse äriplaan 2019” keskendub päeva esimeses pooles äriplaanidele ning oma mõtetest, plaanidest ja ootustest järgmisel aastal kõnelevad Ericsson Eesti juht Andrus Durejko, toidutööstuse M.V.Wool omanik Mati Vetevool, Norra tekstiilitööstuse Janus Fabrikkeni omanikud Janne Vangen Solheim ja Arne Fonneland, Chemi-Pharmi juht Kristo Timberg, Ruukki Productsi juhatuse liige Kristjan Keert ning elektriauto NOBE asutaja Roman Muljar. Sektori makrovaatest annab ülevaate Luminori peaökonimist Tõnu Palm.

Päeva teine pool võtab fookusesse tööstussektori strateegia. Teema avaettekande teeb tööstusettevõte konsultant Ingrid Joost. Tema järel tuleb lavale Riigikantselei strateegiadirektor Henry Kattago ning päeva lõpetame arutlusringiga “Millist plaani vajab tööstus?”, kus osalevad Henry Kattago (Riigikantselei), Viljar Lubi (MKM), Andrus Durejko (Ericsson Eesti) ja lisandumas on veel üks ettevõtja.

Konverentsil kõlavad teemad:

  • Äriplaanid: toidutööstus, metallitööstus, elektroonikatööstus, autolooja, keemiatööstus, tekstiilitööstus
  • Tööstussektori väljavaade ja majanduskeskkond 2019. Aastal
  • Millist tulevikku võivad ennustada praegused trendid tootmises?
  • Strateegia „Eesti 2035“ – tööstussektori koht riigi äriplaanis
  • Arutelu: Millist plaani vajab tööstus?
  • Kuulutam välja AASTA TÖÖSTURI ning autasustame tööstuse TOPi võitjaid ja edukalt DigiABC koolituse läbinud tööstusettevõtet

Konverentsi modereerib Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts. Arutelu modereerib Äripäeva peadirektor Igor Rõtov

Soodushind 249 + km kehtib vaid 25. oktoobrini 2018. Programmi ja registreerimise leiate SIIT

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara