Autor: Tööstusuudised.ee • 14. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

T-Tammer pälvis suurimate laevatootjate tähelepanu

T-Tammeri tootmine
Foto: Andras Kralla
Metalluksi tootev T-Tammer osales septembri algul Hamburgis toimunud meretranspordi messil SMM, kus ettevõtte toodangu vastu tundsid huvi ka sellised suured laevaehitjad nagu Meyer Werft ja Fincantieri.

T-Tammeri turundusjuht Katri Sosi ütles Tööstusuudistele, et ettevõte sai messilt kokku 200 uut kontakti, kellest 20-ga on koostöölepped juba sõlmimisel.

"Erilist tähelepanu pälvis uus nutiuks, mis võimaldab elektrooniliselt kuvada mitmeid erinevaid tooteid ja nende variatsioone. Nutiuksel on lihtne vahetada toodete värvi ning erinevaid detaile," lisas Sosi.  

Tammeri messistendi külastasid maailma suurimaid kruiisilaevu ehitavate tehaste Meyer Werft, Meyer Turku, Chantiers de L'Atlantique ja Fincantieri esindajad ning laevaehitusega tegelevad ettevõtted - näiteks Kaefer, R&M, Almaco ja I.S. Mäkinen.

SMM on juhtiv meretranspordi mess, mis toimub iga kahe aasta tagant Hamburgis. Messil osaleb üle 2000 eksponendi üle maailma, näituspinda on pea 100 000 ruutmeetrit ja külastajate arv ulatub enam kui 50 000-ni. Mess toimus 4.-7. septembril Saksamaal, Hamburgis.

T-Tammer OÜ on 1995. aastal asutatud Eesti pereettevõte, mis on kasvanud Põhjamaade üheks suurimaks metallist avatäidete tootjaks. Tammeril on tootmispindala 11 000 ruutmeetrit ning töötajaid ca 160. Toodangust enam kui 80% moodustab eksport. Laevandussektorisse siseneti 2015. aastal ning tänaseks on laevauste käive ca 6% tootmismahust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077