Autor: Tööstusuudised.ee • 10. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku Õlletehase eksjuht Margus Kastein suundus tööle pangandusse

Margus Kastein
Foto: Andras Kralla
Täna, 10. septembril alustas Inbanki Eestis tegutseva äriüksuse juhina tööd pikaajalise juhtimiskogemusega Margus Kastein.

Inbanki Eesti äriüksuse uuel tegevjuhil Margus Kasteinil on ligi kahekümneaastane kogemus rahvusvaheliste ettevõtete tippjuhina. Aastatel 2000-2016 oli Kastein tegevjuht mitmetes edukates ettevõtetes nagu Saku Õlletehas AS, Aldaris AS ja Ingman Jäätised AS. Viimased kaks aastat tegutses Kastein juhtimis- ja finantskonsultatsioonide alal.

Inbanki nõukogu esimees Priit Põldoja hindab Margus Kasteini tugevat jaeäri alast kompetentsi ning pikka juhtimiskogemust kõrgelt. „Eesti on Inbanki kõige kasumlikum ja suurima turuosaga äri ja siin asub ka meie peakontor. Mul on hea meel, et panga Eesti äri hakkab juhtima nii tugev professionaal,“ ütles Põldoja.

Inbanki juhatuse esimees Jan Andresoo lisas, et kuigi Inbanki fookuseks on jätkuv rahvusvahelistumine, on endiselt oluline Eesti ärimahtude kasvatamine. „Pankade seas on meie uue müügi turuosa tarbijakrediidi väljastamisel Eestis ligi 20%, kuid sellega meie ambitsioonid ei piirdu. Kiire areng on proovikivi igale organisatsioonile ja tugevate juhtide olemasolu on parim viis kasvu toetada. Seetõttu on mul rõõm näha Margust meiega liitumas ja usun, et ta aitab Inbankil areneda kiiremini ja fokuseeritumalt,“ ütles Andresoo.

Margus Kastein sõnas, et ta otsustas Inbankiga liituda, sest talle on sümpaatsed nii panga ambitsioonid, ärimudel kui ka dünaamiline juhtimisstiil. „Mulle meeldib viis, kuidas Inbank läheneb pangandusele ja plaanin rakendada oma juhtimiskogemusi ettevõtte turupositsiooni edendamisel ja konkurentsieeliste tugevdamisel. Olen seadnud endale kolm suurt eesmärki: pakkuda klientidele parimaid tooteid ja teenindust, luua töötajatele inspireeriv töökoht ja tagada äri tasakaalustatud kasv,“ ütles Kastein.

Seni Inbanki Eesti üksuse müügitegevust juhtinud Piret Paulus on nüüdsest Inbanki grupi äriarenduse juht, vastutades rahvusvahelise laienemise eest. Inbanki grupi tegevjuhi ja juhatuse esimehena jätkab tööd endiselt Jan Andresoo.

2015. aastal pangana tegutsemist alustanud Inbank pakub teenuseid oma internetipanga ja partnervõrgustiku kaudu. Inbank tegutseb Eesti, Läti, Leedu ja Poola tarbijafinantseerimise turul. Lisaks kaasatakse rahvusvahelisi hoiuseid Saksamaa ja Austria turult.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077