Autor: Tööstusuudised.ee • 29. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordica eksjuht Jaan Tamm hakkab juhtima Printoni trükikoda

Jaan Tamm
Foto: Andres Haabu
Riikliku lennufirma Nordica endine juhatuse esimees Jaan Tamm asub tänasest juhtima Eesti üht suurimat, Printoni ja Vaba maa ühinemisel tekkinud trükikoda.

“Tegime Jaanile samal päeval, mil Nordicast lahkumine teatavaks sai, ettepaneku naasta Infortari ettevõtete gruppi ning anda hoogu Vaba Maa ja Printoni ühinemisel tekkinud trükikojale,” märkis pressiteates investeerimisettevõtte Infortar juhatuse esimees Ain Hanschmidt.“Jaan on ülesehitaja tüüpi, näiteks sai kunagi koos temaga käima lükatud täna üheks suurimaks taksofirmaks kasvanud Tallink Takso,“ sõnas Hanschmidt. „Samuti olen temaga pikalt koos töötanud Eesti Ühispangas Eesti parimate e-teenuste rakendamisel,“ sõnas Hanschmidt.“Usun, et Printoni näol on tegemist mulle põneva väljakutsega, kuna olen seni olnud valdavalt tegev otse lõpptarbijale suunatud teenustega. Samas olen aastaid kuulunud Vaba Maa nõukogusse ja valdkond on mulle tuttav,“ märkis Jaan Tamm.

„Trükindus on väga pika ajaloo ja traditsioonidega tööstusharu. Kindlasti on sellel oma roll ka digiteeruvas maailmas, mis vajab mõtestamist ja uute võimalike väärtusahelate rakendamist. Printoni ja Vaba Maa ühinemisel tekkinud ettevõte omab head potentsiaali sellel turul arenemisel,“ tähendas Tamm.Jaan Tamme lisandumisel muutub Printoni juhatus kolmeliikmeliseks – lisaks Tammele kuuluvad trükikoja juhatusse liitunud ettevõtete Vaba Maa ja Printon senised juhatajad Jaan Vainult ja Tarmo Orasmäe.Jaan Tamm on töötanud Nordica kaubamärki kasutava riikliku lennufirma Nordic Aviation Group juhatuse esimehe, investeerimisettevõtte Infortar tegevdirektori ning SEB ja varasema Eesti Ühispanga e-tehnoloogia ja operatsioonide divisjoni direktorina.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077