Autor: Tööstusuudised.ee • 7. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aktaprint investeeris 1,1 miljonit tootmise laiendamisse

Aktaprindi juhatuse liige Urmas Savi.
Foto: Terje Lepp
Aktaprint OÜ investeeris pea 1,1 miljonit eurot tootmise laiendamisse ja uutesse seadmetesse.

Investeering hõlmab kaasaegset suureformaadilist trükipressi, mis kiirendab toodangu valmimist. Lisaks trükipressile on ettevõte eelnevalt laiendanud ka pakendite tootmisvõimalust, teatas Aktaprint.

Tehtud investeeringute abil kasvab ettevõte võimekus toota erinevaid pakendeid ja reklaamtrükiseid nii koduturule kui ka eksportturgudele. Lisandunud seadmed annavad hea võimaluse ka efektiivsuse parandamiseks, mis on tänase töötasude kasvu tingimustes äärmiselt oluline.

Investeeringud võimaldavad turule tuua ka täiesti uusi tooteid - näiteks ravimite ja toiduainete pakendeid, reklaam- ja müügitoetusmaterjali, aga ka ajakirju, raamatuid, katalooge jne. Investeeringuid aitavad teostada Luminor pank ja Heidelberg Baltic-Finland OÜ.

Investeeringu toel peaks ettevõte käive kasvama kolmandiku võrra ning seeläbi peaks lähitulevikus kasvama ka töötajate arv kui ka toodete lisandväärtus. 

Ettevõtte teatel on viimase aasta jooksul toimunud palju erinevaid muudatusi näiteks tootmises, tootmisjuhtimises ja seadmepargis.

Aktaprint OÜ tegutseb alates aastast 1999. Ettevõte ekspordib 45% toodangust, kuid plaanib ekspordi osakaalu paari aastaga 60-70% tasemele tõsta. Aktaprindis töötab 35 inimest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077