Ekspordi ja impordi indeksid juunis aastaga tõusid

Eelmise kuuga võrreldes langes turbatoodete hind.
Eelmise kuuga võrreldes langes turbatoodete hind.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2018. aasta juunis võrreldes 2017. aasta juuniga 2,5%, impordihinnaindeks muutus vastavalt 4,3%, teatas statistikaamet.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2018. aasta juunis võrreldes maiga 0,0% ja võrreldes 2017. aasta juuniga  2,5%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam elektrienergia, tekstiiltoodete ja puittoodete hind, samal ajal langes turbatoodete, elektroonikaseadmete ja kummi- ning plasttoodete hind.

Impordihinnaindeksi muutus oli 2018. aasta juunis võrreldes maiga 1,0% ja võrreldes 2017. aasta juuniga 4,3%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam elektrienergia, keemia-  ja puittoodete hind, samal ajal langes kalatoodete ja jalatsite hind.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara