Infortar ühendas kaks trükikoda ja investeeris 5 miljonit eurot

Printoni ja Vaba Maa tootmishall.
Printoni ja Vaba Maa tootmishall.

Printoni ja Vaba Maa suuromanik investeerimisettevõte Infortar on viimase kahe aasta jooksul trükikodadesse paigutanud 5 miljonit eurot. Mai lõpus avati uuenenud tootmis- ja kontoriruumid Tallinnas Lasnamäel.

Printoni ja Vaba Maa ühinemisel moodustunud Eesti suurim poognatrükikoda avas mai lõpus uuenenud tootmis- ja kontoriruumid Tallinnas Lasnamäel. Aadressil Peterburi tee 81 paikneb 5000ruutmeetrine tootmishall ning lisaks ka 500 ruutmeetrit olme- ja bürooruume, teatas ettevõte Tööstusuudistele.

Tootmishoone avamine tähistab kaks aastat tagasi alanud kahe trükikoja ühinemisprotsessi edukat lõpule viimist ja ühisele pinnale kolimist. Viimase kahe aasta jooksul on investeerimisettevõte Infortar paigutanud ühinenud trükikodadesse viis miljonit eurot, mille eest muuhulgas on soetatud viievärviline B1 trükimasin, Inkjet-tehnoloogial põhinev mustvalge trükimasin ning uudne liimköiteliin.

Kokku töötab uutes ruumides 120 inimest, ettevõtte põhisuunaks on kõrgekvaliteediliste raamatute eksport.

AS Vaba Maa on turvatrükiste trükikoda ning AS Printoni tooteportfelli kuuluvad raamatud, kataloogid, broðüürid ning kõikvõimalikud muud erinevad trükised.

AS Infortar on 447 miljoni euro suuruse omakapitaliga investeerimisettevõte, mille tegevusvaldkonnad on laevandus, kinnisvara, hotellindus, taksondus  ja trükitööstus. Lisaks 38% osalusele AS-is Tallink Grupp kuuluvad AS Infortar investeeringute portfelli AS Eesti Gaas aktsiad, ligikaudu 90 000 ruutmeetrit erinevaid hotelli- ja SPA kinnistuid Tallinnas ning üle 350 000 ruutmeetri maad Tallinnas ja selle ümbruses.

Galerii

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara