Autor: Tööstusuudised.ee • 26. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

T-Tammer investeerib 2,7 miljonit eurot tootmisvõimsuse suurendamiseks

T-Tammeri tegevdirektor Anti Tammo.
Foto: Raul Mee
Metalluksi valmistav T-Tammer laiendab 2018. aastal tootmispinda 2000 ruutmeetri võrra ja investeerib kokku 2,7 miljonit eurot.

T-Tammer laiendas 2018. aasta algul oma tootmispinda enam kui 2000 ruutmeetri võrra, kasvatades nõnda oma tootmispinna enam kui 11 000 ruutmeetrini, teatas ettevõte Tööstusuudised.ee-le.

Laiendus oli vajalik, sest tootmismahud on kasvanud. Uuele pinnale pannakse nii automaatliinid, lisaks on ettevõttel plaanis soetada juurde ka metalli töötlemispinke.

"Tegemist oli meie lehtmetallist tuletõkkeuste automatiseerimise jätkuinvesteeringuga. See tootegrupp kasvas meil eelmisel aastal 60%, samal ajal ettevõtte kasv tervikuna oli ligi 30%," selgitas T-Tammeri tegevdirektor Anti Tammo.  

Ta lisas, et ettevõtte kiire kasvu taga on ennekõike Põhjamaades kasvav nõudlus. "Samas olid mullu tugevad ka Baltimaad ning ehitussektor tervikuna," selgitab Tammo. 

Investeeringu suurus koos ehituslike ettevalmistustega on kokku 2,7 miljonit eurot. Praegu käivad tootmispinnal veel ehitustööd ning kasutusse võtab ettevõte uue pinna sügisel. 

Ettevõtte prognoosib 2018. aasta käibeks enam kui 21 miljonit eurot, millest 17 miljonit moodustab eksport teistesse Euroopa Liidu riikidesse.

T-Tammer on Eesti kapitalil põhinev pereettevõte, mis kuulub ühtlasi Skandinaavia suurimate metalluste tootjate hulka. Tegemist on suurima metalluste tootjatega Baltimaades. T-Tammeris töötab enam kui 160 inimest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077