Autor: Tööstusuudised.ee • 31. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Metsä Wood tutvustab töömessil ligi sadat vaba töökohta

Metsä Wood plaanib tehase täisvõimsusel käivitada käesoleva aasta lõpus.
Foto: Metsä Wood
Pärnusse kasevineeritehast rajav Metsä Wood osaleb Pärnumaa töömessil, kus tutvustab ettevõtte poolt pakutavaid karjäärivõimalusi. Kokku värbab ettevõte tänavu veel sada töötajat.

Pärnu kasevineeritehase personalijuhi Merite Liidemaa-Pärna sõnul on ettevõte praeguseks palganud 27 tootmistöötajat ja 8 administratiivtöötajat. „Paralleelselt tehase valmimisega ja tootmisprotsesside käivitamisega värbame ka töötajaid juurde. Selle aasta jooksul palkame seega sadakond uut töötajat. Tehase täisvõimsusel opereerimiseks vajame ligikaudu 200 töötajat, mis tähendab, et selle aastaga väbamised ei lõpe. Mõistagi pakume tootmisettevõttena ennekõike tööd tootmistöötajatele,“ ütles Liidema-Pärn. 

„Pakume oma töötajatele esmaklassilist väljaõpet ning seetõttu ei ole varasema tootmisettevõttes töötamise kogemuse puudumine takistav tegur. Meie varasemale kogemusele tuginedes saan öelda, et tootmistöö sobib nii meestele kui naistele väga hästi ning seetõttu julgustame lisaks meestele, ka naisi kandideerima,” selgitas personalijuht.Töötajate leidmisel teeb Metsä Wood koostööd Tammiste personalibüroo, Manpower OÜ-ga ja Eesti Töötukassaga. Tööle kandideerimiseks tuleb ühendust võtta Metsä Woodi värbamispartneriga Manpower või külastada Metsä Woodi kodulehte.Metsä Woodi kasevineeritehase alustab tootmist 2018. aasta lõpus. Kasevineeritehase rajamine Pärnusse on osa Metsä Woodi 100 miljoni euro suurusest investeerimisprogrammist, mille Metsä Wood avalikustas 2016. aasta juunis. Programm viiakse ellu perioodil 2017–2019.

Pärnumaa töömessi korraldab Eesti Töötukassa Pärnumaa osakond ning mess toimub 4. aprillil Pärnu Kontserdimajas aadressil Aida 4.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077