Mihkel Tammo: kõrvadel hakkab valus kui riik innovatsioonist räägib

Estanci tegevjuht Mihkel Tammo.
Estanci tegevjuht Mihkel Tammo.

Eesti perefirma Estanc ASi tegevjuhi Mihkel Tammo sõnul hakkab ta kõrvadel valus kui riik räägib digitaliseerimisest ja innovatsioonist nagu võluvitsadest kõigi probleemide vastu.

Tammo, kas jõudis möödunud aastal kolme edukama noore ettevõtja hulka, pöördus selle küsimusega majandusministeeriumi poole, kirjutas Postimees. Ta viitas tööstuspoliitika rohelisele raamatule, kus muuhulgas seisab, et "riik on võtnud sihiks Eesti tööstussektori võimekuse kasvatamise. Toetus riigilt on selge ja tugev."

Tammot pani taoline lause imestama. Seetõttu soovis ta ministeeriumiga kohtuda, et must-valgelt ja "ilma ümarusteta" läbi arutada konkreetsed ettepanekud, kas ja kuidas saab riik ühele edumeelsele tööstusettevõttele tuge pakkuda.  

Hiljem selgitas noor ettevõtja, et temal, kes ta iga päev pingutab ning näeb tegeliku elu võlu ja valu, hakkab kõrvadel ja silmadel valus, kui riik räägib ainult digitaliseerimisest ja automatiseerimisest nagu need müstilised mõisted annaksid vastuse igale probleemile.

Loe pikemalt Postimehe majandusveebist

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara