Moppel: kaubandusturism naaberriikidesse on rumala maksupoliitika märk

Antti Moppel.
Antti Moppel.

Tark maksupoliitika annab riigile naabrite ees võimsa konkurentsieelise, rumala maksupoliitika märgiks on kaubandusturism naaberriikidesse, ütles Olerexi omanik Antti Moppel Postimehele antud intervjuus.

Moppel soovitas Postimehele antud intervjuus valitsusele, et nad peavad muutma arusaama ümbritsevast elust, sest siis tulevad ka õiged otsused. "Pahede maksustamine kõrgemalt kui naaberriikides viib maksutulud naaberriikidesse ja jätab tagajärgedega võitlemise Eestisse," vihjas Moppel alkorallile.

Ta rõhutas, et riik konkureerib maksupoliitika kaudu naaberriikidega täpselt samamoodi, nagu ettevõte oma konkurentidega. "Tark maksupoliitika annab riigile naabrite ees võimsa konkurentsieelise. Rumala maksupoliitika märgiks on kaubandusturism naaberriikidesse."

Sellise maksupoliitika tagajärg on ka see, et rahvusvahelised transpordiettevõtted tangivad kõikjal mujal kui Eestis, hoiatas ta.  

Loe pikemalt Postimehe majandusveebist

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

ASTEL MODULAR otsib EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

SKF ESTONIA otsib MÜÜGIINSENERI

M-Partner HR OÜ

04. juuni 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Teabevara