Ekspordi- ja impordiindeksid jätkasid tõusu

Indeksite avaldas mõju ka toormetsa hind.
Indeksite avaldas mõju ka toormetsa hind.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2017. aasta novembris võrreldes 2016. aasta novembriga 5,3%, impordihinnaindeks muutus vastavalt 4,0%, teatas statistikaamet.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2017. aasta novembris võrreldes oktoobriga 0,4% ja võrreldes 2016. aasta novembriga 5,3%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis novembris keskmisest enam naftasaaduste, ravimpreparaatide ja toormetsa hind, samas langes mootorsõidukite osade ja lisaseadmete ning keemiatoodete hind.

Impordihinnaindeksi muutus oli 2017. aasta novembris võrreldes oktoobriga 0,7% ja võrreldes 2016. aasta novembriga 4,0%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis novembris keskmisest enam naftasaaduste, rõivaesemete ja keemiatoodete hind, samas langes toormetsa, paberi ja pabertoodete ning mootorsõidukite hind.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara