21. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida põnevat Tööstuse Äriplaanil näha saab?

Väike ülevaade sellest, millised ettevõtted on väljas 30. novembril konverentsil Tööstuse Äriplaan 2018 ja mis neil töösturitele pakkuda on.

ADVEN

Adven on põhjamaade energiaettevõte, kelle põhitegevus on kliendikesksete energialahenduste pakkumine põhimõttel „Energy as a Service“. Adven pakub peamisel Eestis, Soomes ja Rootsis energialahendusi tööstus- ja kinnisvarasektoris, tagades kliendile tööstusliku auru, soojuse ja jahutuse energiavarustus. Sellel konverentsil on Adveni meeskond väljas eesmärgiga tutvustada oma teenuseid ja lahendusi tööstusettevõtetele.

Oleme valmis jagama praktiliste näidete ja kogemuste baasil teavet, kuidas energiaettevõtte kaasamise abil on tööstusettevõtetel võimalik tõsta energia varustuskindlust ning tagada konkurentsivõimeline energiahind. Energiatootmine on meie põhitegevus – pakume lahenduse kuidas tööstusettevõte saab keskenduda ja suunata oma ressursid just enda põhitegevuse arendamisele.

LEDSHOP

Ledshop OÜ fookus antud konverentsi raames on Eestis toodetud LED tööstusvalgustil ja energiasäästul tööstushoonetes.

Ledshop OÜ tutvustab:

Eestis toodetud LED Tööstusvalgusteid HAMK

Visualiseerib nii paberil kui liikuval pildil energiasäästu olemasoleva (haliid) vs. LED valgustuse vahel.

DALI juhtsüsteemi lahendust tööstustes - Kõik valgustid 100% arvutiga kontrollitavad.

Demonstreerimiseks kasutame töötavat nö pooleks saetud valgustit, et inimene näeb detailselt millest valgusti koosneb, kuidas see tehtud on ning kuidas seda arvuti teel juhtida saab.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077