Impordi ja ekspordi hinnaindeksid tõusid

Ekspordiindeksit mõjutas ka turbatoodete hinnalangus.
Ekspordiindeksit mõjutas ka turbatoodete hinnalangus.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2017. aasta septembris võrreldes 2016. aasta septembriga 5,5%, impordihinnaindeks muutus vastavalt 3,9%, teatas statistikaamet.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2017. aasta septembris võrreldes augustiga 0,0% ja võrreldes 2016. aasta septembriga 5,5%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis septembris keskmisest enam naftasaaduste, metallide ja rõivaesemete hind, samas langes turbatoodete, elektrienergia ja elektroonikaseadmete hind.

Impordihinnaindeksi muutus oli 2017. aasta septembris võrreldes augustiga 0,6% ja võrreldes 2016. aasta septembriga 3,9%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis septembris keskmisest enam nahktoodete ja jalatsite, naftasaaduste ja keemiatoodete hind, samas langes elektrienergia, tekstiiltoodete ning jookide hind.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara