Tööstuse Äriplaanil esineb Eesti Panga asepresident

Eesti Panga asepresident Ülo Kaasik esineb 30. novembril 2017 konverentsil Tööstuse Äriplaan 2018.
Eesti Panga asepresident Ülo Kaasik esineb 30. novembril 2017 konverentsil...

30. novembril 2017 toimuval konverentsil Tööstuse Äriplaan 2018 esineb Eesti Panga asepresident Ülo Kaasik.

Ülo Kaasik esineb ettekandega "Tööstussektori väljavaade ja majanduskeskkond 2018. aastal“. 

Kaasik vastutab Eesti Pangas rahapoliitiliste otsuste ettevalmistamise ja majandusuuringute eest, lisaks ka finantsarvestuse ja –aruandluse, infotehnoloogilise töökeskkonna kujundamise ning välismajandusstatistika ja finantssektori statistika kogumise, käitlemise ja avaldamise eest. 

Kaasik on Eesti Panga asepresident alates 2011. aastast. Enne seda töötas ta keskpanga erinevates osakondades nii osakonna juhataja kui ka allosakonna juhatajana. Aastatel 2003-2005 oli Kaasik peaministri nõunik majandusküsimustes. 

Lisaks esinevad konverentsil ABB Eesti uus juht Jukka Patrikainen, metallitööstuse Estanc omanik Raigo Tammo ja tegevjuht Mihkel Tammo, Saaremaa Piimatööstuse tegevjuht Ülo Kivine, farmaatsiatööstuse Interchemie werken de Adelaar Eesti omanik ja juht Veiko Saluste, Brand Manuali tööandja brändingu strateeg Jaana Ziius ning Eesti Meretööstuse Liidu juhatuse liikmed Anni Hartikainen ja Kristjan Tabri.

Konverents toimub 30. novembril 2017 Tallinnas, Swissotelis. 

Tutvu täpsema programmiga SIIN ja registreeri SIIN.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara