CUTformi omanikud võtsid ligi miljoni dividendi

CUTformi juht Jason G. Clark.
CUTformi juht Jason G. Clark.

Metallifirma CUTform kasvatas käivet kolmandiku võrra ja teenis üle 2 miljoni euro kasumit. Poole sellest võtsid omanikud ka dividendina välja.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et metalltoodete tootmisega tegeleva CUTform OÜ müügitulu kasvas mullu 31 protsenti, 15,37 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum suurenes 480 930 euro võrra, 2,27 miljoni euroni.

Ettevõttes töötas mullu keskmiselt 123 inimest, mida on aasta varasemast lausa 31 võrra rohkem. Käive töötaja kohta langes 2 protsenti, 124 938 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 7 protsenti, 1701 euroni kuus.

Täpsemaid selgitusi ettevõtte majandusaasta kohta tegevusaruandes ei antud.

Ettevõte omanikud on Osfell Management OÜ (37,5 protsenti), Scottish Baltic Invest OÜ (37,5 protsenti) ja JC Management OÜ (25 protsenti). Eelmisel aastal võtsid omanikud firmast 910 037 eurot dividendi. 2015. aastal maksti omale dividendi 572 022 eurot.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara