14. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tere ja Farmi juhiks saab Katre Kõvask

Pressikonverentsil 5. juulil, kus anti ülevaade Tere ja Farmi Piimatööstuse koondumisest. Vasakult: Katre Kõvask, Margit Talts ja Valdis Noppel.
Foto: Andres Haabu
Juulis konkurentsiameti loal koondunud Tere ASi ja ASi Farmi Piimatööstus juhatuse esimeheks saab alates 15. septembrist üks senine Tere nõukogu esimees Katre Kõvask.

Kõvask asub mõlemat ettevõtet juhtima koos Farmi Piimatööstuse senise juhataja Valdis Noppeliga. Valdis Noppel ja Katre Kõvask hakkavad kuuluma nii Tere kui ka Farmi juhatustesse, teatavad ettevõtted. 

"Katre Kõvaskil on pikaaegne juhtimiskogemus kaubanduse ja toidutööstuse valdkonnas, ta on tõestanud end toiduainetesektori erinevatel ametikohtadel tööka ja võimeka juhina," sõnas ASi Maag Grupp nõukogu esimees Roland Lepp. "Katre on kindla käega liider, meeskonnamängija. Senise nõukogu esimehena on tal ülevaade Terest ning seetõttu hea stardipositsioon ühendettevõtte juhtimiseks. Koondades Farmi Piimatööstuse Terega, võtsime vastutuse Tere käekäigu eest. Meie plaan on ettevõtte tegevuse tõhus jätkamine ning järjepidev kasv. Oleme tänulikud Margit Taltsile, kes Tere piimatööstust edukalt juhtinud on."

Vaata ka Infopangast:

TERE AS

FARMI PIIMATÖÖSTUSE AS

Katre Kõvask

 

"Tere on pikka aega olnud Eesti juhtivaid ja tuntumaid kaubamärke, mis sattus kahjuks tõsistesse majanduslikesse raskustesse," rääkis Tere ja Farmi Piimatööstuse peatne juhatuse esimees Katre Kõvask. "Margit hoidis Teret keerulistes oludes õigel kursil. Tahame uue juhatusega seatud suunda jätkata. Tere ootab kohtult saneerimiskava kinnitamist, et asuda koos Maag Grupiga Tere rahalisi kohustusi täitma - oleme kindlad, et suudame võlgu tasuda oluliselt kiirema graafikuga. Ühtlasi jätkame üheskoos koostööpartneritega tööd mõlema ettevõtte arendamiseks."

"Farmi ja Tere koondumisel sünnib suurim Eesti kapitalil põhinev piimanduskontsern, millel on väga head kasvuvõimalused, eriti eksportturgudel," sõnas Katre Kõvask. "Plaanime mõlemas ettevõttes keskenduda tootearendusele ning turustamisele. Koos saame investeerida uutesse tehnoloogiatesse, suurendame lõssipulbri tootmist, toome turule uusi tooteid. Konkurentsivõimet kasvatav ühendettevõte laiendab ka ekspordivõimalusi märkimisväärselt. Mõlemas ettevõttes on eesmärgiks nutikas brändi- ning oskuslik ja konservatiivne finantsjuhtimine, püüdlik turuosa kasvatamise strateegia. Koos Valdisega suudame jõude ühendades pakkuda mõlemale ettevõttele parimat juhtimisalast oskusteavet."

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077