Metek Alumiinium teenis ligi miljoni kasumit

Meteki omanik Erko Karo.
Meteki omanik Erko Karo.

Metek Alumiiniumi müügitulu kasvas üle 60protsendi ning ettevõte teenis ligi miljon eurot kasumit.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et erinevate välisfassaadide osade projekteerimise, tootmise ja paigaldamisega tegeleva Metek Alumiinium OÜ müügitulu kasvas 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) 64 protsenti, 11,47 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 710 565 euro võrra, 939 933 euroni.

Mullu töötas ettevõttes keskmiselt 73 inimest, võrreldes 2015. aastaga suurenes see näitaja 13 võrra. Käive töötaja kohta kasvas 35 protsenti, 157 078 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 16 protsenti, 1589 euroni kuus.

„Ettevõtte jätkas edukalt oma positsiooni tugevdamist nii Eestis kui ka Skandinaavias. Ettevõte saavutas oma eesmärgid,“ kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes. 2017. aastal on plaanis ettevõte liiga emafirma Metek OÜga ning tegutsemist jätkatakse Metek OÜ alt. Samuti võetakse kasutusele täisülevaadet võimaldav ärihaldustarkvara.

Ettevõtte ainuomanik on Erko Karo (firma Metek OÜ kaudu). Eelmisel aastal omanik ettevõttest dividende ei võtnud. 2015. aastal maksis ta omale aga 300 000 eurot dividende.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara