Salutaguse Pärmitehasel läks eelmisel aastal hästi

Salutaguse Pärmitehase juhataja Tiina Valk.
Salutaguse Pärmitehase juhataja Tiina Valk.

Hispaanlastele kuuluval Salutaguse Pärmitehasel läks eelmisel aastal hästi – käivet suurendati viiendiku võrra ning ärikasum tõusis üle 1miljoni euroni.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et toiduainete tootmisega tegeleva Salutaguse Pärmitehas ASi müügitulu kasvas 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) 22 protsenti, 31,2 miljoni euroni. Ärikasum suurenes seejuures 319 314 euro võrra, 1,25 miljoni euroni.

Ettevõttes töötas mullu keskmiselt 120 inimest, võrreldes eelneva aastaga suurenes töötajate arv 9 võrra. Käive töötaja kohta kasvas 13 protsenti, 259 934 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 6 protsenti, 1301 euroni kuus.

AS Salutaguse Pärmitehas toodab erinevaid pärmitooteid, looduslikke taimekaitsevahendeid metsandusele, põllumajandusele ja haljastusele ning vinassi mulla parendamiseks. Lisaks teostab ettevõte kuivpärmide pakendamist nii inimtoiduks kui loomasöödaks. AS Salutaguse Pärmitehas osutab ka logistika- ja klienditeenust grupi toodete turustamiseks.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Käsi­raamatud