Autor: Tööstusuudised.ee • 14. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BLRTst saab Siemensi strateegiline partner

BLRT Grupp saab võimaluse toota seadmeid Siemensile.
Foto: Andres Haabu
BLRT Gruppi kuuluv Marketex Offshore Constructions ja Euroopa suurim tööstuskontsern Siemens AG kirjutasid alla koostöö raamlepingule, mis annab võimaluse osaleda hangetes seadmete tootmiseks ja tarnimiseks Siemensi ettevõtetele.

Lepingu kohaselt saab Marketex Offshore Constructions strateegilise partneri staatuse ning võib osaleda hangetes seadmete tootmiseks ja tarnimiseks Siemensi ettevõtetele, samuti peab ta vastama paljudele kriteeriumidele, nagu näiteks efektiivsus, toodete hea kvaliteet, kohustuste range täitmine, vastutustundlik suhtumine keskkonda ja pidev investeerimine tootmisesse, teatas BLRT. 

„Koostööle sai alus pandud 1,5 aastat tagasi. Selle aja kestel on edukalt täidetud lepingulisi töid. Vastne lepe on meile strateegilise tähtsusega ja avab BLRT Grupile suured võimalused. Eriti meeldiv on see sündmus selletõttu, et ta sai teoks kontserni 105. sünnipäeva eel,“ ütles BLRT Grupi esinaine Veronika Ivanovskaja.

Marketex Offshore Constructions toodab nafta- ja gaasitööstusele, avamere tuuleparkidele ja taristule kõrgtehnoloogilisi seadmeid ja keerulisi metallkonstruktsioone.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077