Autor: Tööstusuudised.ee • 13. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ensto Enseki Keila tehas sai uue tootmisjuhi Eesti Energiast

Nadežda Dementjeva.
Foto: Ensto Ensek
12. juunil alustas Ensto Enseki Keila tehase tootmisjuhina tööd Nadežda Dementjeva. Uue tootmisjuhi ülesandeks on vastutada õhuliini tarvikute, elektrilahenduste ja valgustuse Keila tehase tootmise korraldamise eest. Seni töötas Nadežda Dementjeva Eesti Energia juhtimisarvestuse tootmise planeerimise valdkonna juhina.

Ensto Enseki Keila tehase juhi Kaarel Suuki sõnul on Ensto uue tootmisjuhi näol saanud juurde väga professionaalse ja uuendusliku mõtlemisega meeskonnaliikme. “Tagamaks oma klientidele kõrge tarnekindlus ja toodete hea kvaliteet, oleme arengule suunatud ettevõttena pidevalt oma protsesse uuendamas. Lean-põhimõtte järgijana usume, et tootmisettevõte näitab parimaid tootmistulemusi läbi inimestele suunatud juhtimise, mitte lihtsalt protsesse juhtides, millesse usub ka Nadežda,” rääkis Suuk pressiteates.

Ta lisas, et Nadežda Dementjeva tugevuseks on kindlasti tema laialdased kogemused tootmisvaldkonna planeerimisest ja kasumlikkuse maksimeerimisest.

Nadežda Dementjeva on oma tööalast karjääri seni teinud valdavalt Eesti Energias, töötades ligi 15 aastat erinevatel ametikohtadel. Nadežda viimased 2 tööaastat on möödunud energiakaubanduse äriüksuse tootmise planeerimise osakonnas, enne seda töötas ta energiakaubanduse füüsilise kauplemise osakonnas. Nadežda on olnud ametis ka Tallinna Tehnikaülikooli Keskkonnakaitse teaduskonna teadurina, ühtlasi on ta Tallinna Tehnikaülikooli soojusenergeetika tehnikateaduste doktor ja sama ülikooli majandusteaduskonna magister rahvusvahelise ärikorralduse erialal.

Ensto Ensek on Eestis tegutsev cleantech-ettevõte, mis kuulub rahvusvahelisse kontserni Ensto Grupp ja tegutseb elektriseadmete ja -tarvikute valdkonnas. Eestis on Ensto Ensekil tehased Keilas ja Tallinnas, ettevõttes töötab ligi 450 töötajat.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077