7. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saneerimisel UVICi omanik: muredel mitu põhjust

UVICi omanik Aleksandr Musarov.
Foto: Andras Kralla
Miljoni euroni ulatuva maksuvõlaga toidutootja UVICi omanik Aleksandr Musarov nendib, et firmal on mitmeid muresid. Saneerimisnõustaja lubab aga pretsedenti.

„Paneme praegu saneerimiskava kokku, tahame edasi töötada. Seni kuni kava ei ole vastu võetud, ma ei saa ega taha kommentaare anda,“ lausus Musarov esmalt.

Musarovi sõnul on mitu põhjust, miks UVIC saneerimisele läks. Avalduse esitas UVIC kohtule ise. Eile toimus kohtuistung, kus juhatus sai vandega kinnitada seni esitatud andmete õigsust. Saneerimiskava tuleb esitada juuli keskel.

Lubab pretsedenti

UVICi saneerimisnõustaja, büroo Turnstone vandeadvokaat Tambet Mullari on enda sõnul põhjalikult UVICi majandusseisu süvenenud. Ettevõtte pinnale aitamisel saab tema sõnul määravaks, milliseks kujuneb rahavoog võlgade tasumiseks. „Tundub, et see võib olla realistlik,“ lausus Mullari. Tõdemusele, et saneerimised enamasti ei õnnestu, vastas Mullari, et seekord võib minna teisiti. „Katsuks siin pretsedenti luua.“

Loe pikemalt Äripäevast

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077