Ekspordi ja impordi hinnad tõusid

Eelmise kuuga võrreldes tõusis aprillis keskmisest enam turbatoodete hind.
Eelmise kuuga võrreldes tõusis aprillis keskmisest enam turbatoodete hind.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2017. aasta aprillis võrreldes 2016. aasta aprilliga 6,4%, impordihinnaindeks muutus vastavalt 5,8%, teatas statistikaamet.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2017. aasta aprillis võrreldes märtsiga 0,6% ja võrreldes 2016. aasta aprilliga 6,4%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis aprillis keskmisest enam turbatoodete, naftasaaduste ning jookide hind, samas langes nahktoodete, mootorsõidukite osade ja lisaseadmete ning metalltoodete hind.

 

Impordihinnaindeksi muutus oli 2017. aasta aprillis võrreldes märtsiga 0,5% ja võrreldes 2016. aasta aprilliga 5,8%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis aprillis keskmisest enam põllumajandustoodete, elektrienergia ning metallide hind ning langes elektroonikatoodete, tekstiiltoodete ning elektriseadmete hind.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara