5. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Workboats lasi David O´Brocki päevapealt lahti

David O'Brock
Foto: Andres Haabu
Nasval tegutseva laevaehitusfirma Baltic Workboatsi (BWB) juhatusega alles selle aasta alguses liitunud David O’Brock sai läinud reedel ootamatult kinga.

Vahetult enne töörahvapüha BWB omaniku ja juhatuse liikme Margus Vanaseljaga koos maha istudes ei osanud David O’Brock aimatagi, et tõustes tal tööd enam pole. Juhatuse liikme leping lõpetati põhjusel, et ettevõtte praeguses arengufaasis ei ole O’Brock ikkagi see inimene, keda nad vajavad, kirjutab Saarte Hääl.

Vanaseljat ennast eile kommentaariks tabada ei õnnestunud. Ameeriklase jaoks tuli teade aga läinud nädala lõpul kui välk selgest taevast. “Olen 47 aastat vana ja ei ole kunagi varem kuskilt kinga saanud… Kuid eks seegi on kogemus ja õpin ka sellest midagi,” tunnistas ta.

Lahku mindi siiski sõbralikult. Ette heita pole O’Brockil saarlastele midagi. Pikaajalise tippjuhina mõistab O’Brock, et erafirmas ei olegi vaja töölepingu lõpetamiseks ülearu palju põhjusi välja käia.

Loe pikemalt Saarte Häälest

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077