Autor: Tööstusuudised.ee • 12. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku Õlletehas võtab tootmisesse hooajaks tööle üle 20 inimese

Saku Õlletehase ladu.
Foto: Saku Õlletehas
Saku Õlletehas värbab kokku üle 20 operaatori, komplekteerija ja tõstukijuhi, enamikel kohtadel on töö suvehooajaks.

„Kuigi tegutseme Eestis praegu ettevõtja jaoks keerulises ja ootamatute seadusemuudatustega keskkonnas, siis meie toodete eksport on olnud tugev ja sel kevad-suvel saame siiski mitmetele lisatöötajatele hooajalist tööd pakkuda,“ ütles Saku Õlletehase juhatuse liige Jaan Härms pressiteates. 

Kevad ja suvi on õlle ja karastusjookide tootjate jaoks kõige aktiivsem periood, kui tootmine nii ekspordiks kui ka kohalikule turule on tavalisest suurem.

„Aasta esimestel kuudel on võrreldes eelmise aastaga positiivses trendis olnud just vee ja karastusjookide müük. Kohalik õlleturg aga on juba mitu aastat kerges langustrendis,“ selgitas Härms.

Suviseks tipphooajaks võtab Saku Õlletehas sel aastal tööle nii tõstukijuhte, komplekteerijaid kui ka operaatoreid – kokku üle 20 inimese. Enamikel kohtadel on töö suvehooajaks ning sobib seega inimestele, kes otsivad just ajutist tööd – näiteks ka tudengitele.

Tootmises ootab uusi töötajaid innovatiivne keskkond, kus ühe värskeima muudatusena sai märtsis valmis lao juurdeehitus. Modernse riiulisüsteemi ja robot-transporteritega ladu kasvatas Saku Õlletehase laomahtusid kaks korda ning parandas märgatavalt tööturvalisuse taset.

Saku Õlletehases töötab üle 300 inimese.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077